ОХРАНИТЕЛНИ РОЛЕТКИ

РАЗГЛЕДАЙТЕ НАШАТА ГАЛЕРИЯ

 

Гаражните ролетни врати имат голямо предимство заради пространствената оптимизация, която предлагат. Има опции за метален и алуминиев профил тип H77. Полиуретановият пълнеж и 8см дълбокият водач, уплътнен с четки и допълнително уплътнение към пода ограничават топлообмена и термоизолират помещението, което затваря гаражната врата.

Всички видове охранителни ролетки могат да бъдат задвижвани посредством двигател, чиято мощност варира спрямо големина на охранителната ролетка. Предлагат се и сигнализиращи движение на вратата лампи, предпазващи сблъсъка на вратата с попаднал под нея предмет фотоклетки, които прекъсват работата на охранителната ролетка в такава ситуация.
Друга опция е монтаж на UPS устройство, което ще даде възможност за употреба на охранителната ролетка в нормален режим в случай на токова авария или прекъсване на тока.

ПРЕДЛАГАМЕ:

Секционни врати

Охранителни ролетни врати с плътен ламел 105. Профилът на този вид ролетки е плътен 105мм;

Охранителни ролетки с ветроупорен ламел. Ветроупорният профил е плътен и вдлъбнат с цел да се увеличи устойчивостта на ролетната врата спрямо атмосферните условия и да удължи живота й при по-тежки условия на работа. Подходящ за ролетни врати, които са с големи размери и са изложени на силни ветрове.

Охранителни ролетки със ситно перфориран ламел

Охранителни ролетки тип „оплетка”. Този вид охранителни ролетки е изработен от 8мм дебели стоманени прътове, които са преплетени. Освен добра защита осигурява и добра видимост зад нея. Подходящ за витрини, магазини, рекламни обекти, др.

Охранителни ролетки със едро перфориран ламел

Охранителна ролетни врати с малък ламел 65

Охранителни ролетки с термоламел 77

Водачите на охранителните ролетки са стандартно оборудвани с гумени уплътнения и четки, които ограничават шума при движение нагоре и надолу.

ЦЕНАТА СЕ ОПРЕДЕЛЯ ПО СЛЕДНИТЕ КРИТЕРИИ:

ВИД: СЕКЦИОННИ ВРАТИ; ПЛЪТНИ МЕТАЛНИ ЛАМЕЛИ; ОПЛЕТКА

ЗАВИЖВАНЕ: РЪЧНО, С МОТОР

ПЪЛНЕЖ: ТЕРМО ИЛИ НЕ

ЦВЯТ:

РАЗМЕР:

ЛОКАЦИЯ:

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СТОЙНОСТ НА ИЗДЕЛИЕТО СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС НА ПОСОЧЕНИЯ ТЕЛЕФОН : 0888804561 ИЛИ Е-МАЙЛ АДРЕС : DOMTOYSBG@GMAIL.COM