КАБЕЛНИ ПРЕВРЪЗКИ 360/4,5 БЕЛИ 100БР

5.20 лв.

КАБЕЛНИ ПРЕВРЪЗКИ 360/4,5. ИЗДЪРЖАТ НА ТЕМПЕРЕАТУРНА ИНВЕРСИЯ, ТУРСКИ.

Description

КАБЕЛНИ ПРЕВРЪЗКИ 360/4,5. ИЗДЪРЖАТ НА ТЕМПЕРЕАТУРНА ИНВЕРСИЯ, ТУРСКИ.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “КАБЕЛНИ ПРЕВРЪЗКИ 360/4,5 БЕЛИ 100БР”