ПЛАТНИЩЕ 2/3М

11.30 лв.

ПЛАТНИЩЕ 2/3М Водонепромокаемо, подходящо за покриване на строителни материали, мебели, палатки и др. Размери 2/3 метра.

Description

ПЛАТНИЩЕ 2/3М Водонепромокаемо, подходящо за покриване на строителни материали, мебели, палатки и др. Размери 2/3 метра.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ПЛАТНИЩЕ 2/3М”